חקירת היחסים בין מליחות מי ההשקיה ודישון בחנקן
מחסור במים שפירים להשקיה מוביל את חקלאות הערבה למצב בו מליחות מי ההשקיה יכולה להשתנות
1975-1978 תואר ראשון במדעי החקלאות, של אוניברסיטת ויסקונסין
2000 -היום: אגרונום בקיבוץ גרופית, וב"ניהול ואחזקות ערדום".
יועץ מקצועי בתחומי הפקת שום לריבוי, בצל, תפוחי אדמה, דלעות,
בצלים ירוקים, תירס מתוק, בטטה ואבטיחים.
2007-היום: אגרונום תאגיד השום. יועץ מקצועי בתחום גידול שום ללא וירוסים לריבוי.
מנכ"ל זרעי פרחים-גרופית.
2000- היום חוקר ראשי בתחום ירקות במו"פ ערבה דרומית
1993-היום עומד בראש אירגון מגדלי הירקות של ערדום
1993-2000- מנהל גד"ש, קיבוץ גרופית.
1990-1993- רכז השקייה , קיבוץ גרופית
1986-1990 ראש תאגיד המים, מועצה אזורית חבל אילות
1982-1984 מזכיר קיבוץ גרופית
1978-1982 מנהל גד"ש קיבוץ גרופית
אירגון מגדלי הירקות
דירקטוריון קיבוץ גרופית
למעלה מ 30 פרסומי בכתבי עת מקצועיים.
מחסור במים שפירים להשקיה מוביל את חקלאות הערבה למצב בו מליחות מי ההשקיה יכולה להשתנות
במשך שנים רבות מלון סתיו הוא חלק אינטגראלי וחשוב בסל הגידולים בערבה הדרומית. זני המלון
המחקר עוסק בנושא הדברת מזיק דאקוס הדלועים Dacus ciliatus בגידולי דלועיים )כגון מלון ואבטיח( באזור
בערבה הדרומית מגדלים בצל המשווק לשוק המקומי מתחילת ינואר ועד סוף אפריל. היקף השטח כיום