השפעת מליחות מי ההשקיה על מרכיבי טעם ובריאות בחומר ריבוי של שום חופשי מווירוסים
רקע, תיאור הבעיה ומטרות המחקר: שום הגינה (Allium sativum L.) הינו גידול בעל חשיבות עולמית
1975-1978 תואר ראשון במדעי החקלאות, של אוניברסיטת ויסקונסין
2000 -היום: אגרונום בקיבוץ גרופית, וב"ניהול ואחזקות ערדום".
יועץ מקצועי בתחומי הפקת שום לריבוי, בצל, תפוחי אדמה, דלעות,
בצלים ירוקים, תירס מתוק, בטטה ואבטיחים.
2007-היום: אגרונום תאגיד השום. יועץ מקצועי בתחום גידול שום ללא וירוסים לריבוי.
מנכ"ל זרעי פרחים-גרופית.
2000- היום חוקר ראשי בתחום ירקות במו"פ ערבה דרומית
1993-היום עומד בראש אירגון מגדלי הירקות של ערדום
1993-2000- מנהל גד"ש, קיבוץ גרופית.
1990-1993- רכז השקייה , קיבוץ גרופית
1986-1990 ראש תאגיד המים, מועצה אזורית חבל אילות
1982-1984 מזכיר קיבוץ גרופית
1978-1982 מנהל גד"ש קיבוץ גרופית
אירגון מגדלי הירקות
דירקטוריון קיבוץ גרופית
למעלה מ 30 פרסומי בכתבי עת מקצועיים.
רקע, תיאור הבעיה ומטרות המחקר: שום הגינה (Allium sativum L.) הינו גידול בעל חשיבות עולמית
פפריקה ( Capsicum annum) גדלה בישראל בעיקר בנגב הצפוני ובשפלה. הזריעה מתבצעת בסוף החורף והאסיף
מלון סתיו היה בעבר גידול מרכזי וחשוב בערבה הדרומית כאשר היקף השטח הגיע בעבר ל-
התפלת מים מליחים בנגב ובערבה מתקיימת במספר מקומות ויש תוכניות להתפיל מים בערבה התיכונה והדרומית.