קידום ענף גידול ירקות בערבה הדרומית : מבחן זנים בצל בכיר מאד
בערבה הדרומית מגדלים בצל המשווק לשוק המקומי מתחילת ינואר ועד אמצע אפריל. היקף השטח כ-
1975-1978 תואר ראשון במדעי החקלאות, של אוניברסיטת ויסקונסין
2000 -היום: אגרונום בקיבוץ גרופית, וב"ניהול ואחזקות ערדום".
יועץ מקצועי בתחומי הפקת שום לריבוי, בצל, תפוחי אדמה, דלעות,
בצלים ירוקים, תירס מתוק, בטטה ואבטיחים.
2007-היום: אגרונום תאגיד השום. יועץ מקצועי בתחום גידול שום ללא וירוסים לריבוי.
מנכ"ל זרעי פרחים-גרופית.
2000- היום חוקר ראשי בתחום ירקות במו"פ ערבה דרומית
1993-היום עומד בראש אירגון מגדלי הירקות של ערדום
1993-2000- מנהל גד"ש, קיבוץ גרופית.
1990-1993- רכז השקייה , קיבוץ גרופית
1986-1990 ראש תאגיד המים, מועצה אזורית חבל אילות
1982-1984 מזכיר קיבוץ גרופית
1978-1982 מנהל גד"ש קיבוץ גרופית
אירגון מגדלי הירקות
דירקטוריון קיבוץ גרופית
למעלה מ 30 פרסומי בכתבי עת מקצועיים.
בערבה הדרומית מגדלים בצל המשווק לשוק המקומי מתחילת ינואר ועד אמצע אפריל. היקף השטח כ-
ממשק השקיה הוא כלי להשגת יעילות מרבית בשימוש במים. על מנת להגדיל את יעילות ניצול
השקיה יעילה המתבטאת בישום מים לקרקע בנפח ובעיתוי אופטימליים מובילה למקסימום משקל יבול ליחידת מים