השפעת רמת דילול שונה באשכולות מג'הול על היבול וגודל הפרי לאשכול

פרטי דוח מחקר:

במידה ותרצו לשלוח הודעה למחבר המחקר, הקישו על שמו ותועברו לטופס שליחת הודעה, בעמוד האישי שלו.

שמות החוקר/ים:

אבי סדובסקי ותמיר טיקוצ'ינסקי, מו"פ ערבה דרומית
דילול פרי במג'הול הינה פעולה חיונית להבטחת יבול איכותי, מניעת שבר ידות מעודף פרי, ומניעת סירוגיות הנבה. אחת הסוגיות החשובות בדילול היא מהם גבולות הקיצון בהם לדילול הפרי השפעה. השפעת הדילול יכולה להתבטא בהפחתת כמות הפרי האיכותי כתוצאה מדילול יתר או כתוצאה מדילול חסר שיגרום לקבלת פרי קטן ולא איכותי. מקובל כי ניתן להגדיל את הפרי ע"י דילול חזק.

לדוח המלא הקישו כאן —> קרא דו"ח מלא

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter