מג'הול טרי מוצר ייצוא חדש לתמרי מג'הול

פרטי דוח מחקר:

במידה ותרצו לשלוח הודעה למחבר המחקר, הקישו על שמו ותועברו לטופס שליחת הודעה, בעמוד האישי שלו.

שמות החוקר/ים:

חמוטל בורוכוב, בלה לוצקי, סילבי יודנשטיין, תמרה ליבשיץ, מו"פ ערבה דרומית.
אורי שפירא, רחל בן צבי, תחנה ניסיונות צמח.

תקציר
התמר מזן מג'הול הוא גורם כלכלי חשוב בערבה הדרומית. כיום עיקר ההכנסות מן הענף הן משיווק פרי מג'הול "עסיסי" המכיל 23-26 אחוזי מים. מוצר איכותי חדש הזוכה לביקוש רב ופודה מחירים גבוהים במיוחד הוא פרי מג'הול "סופר  עסיסי" ("בוחל", 32<אחוזי מים).

לדוח המלא הקישו כאן —>  קרא דו"ח מלא

 

 

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter