השפﬠת מוﬠד הגדיד, משטר השימור ומשך האחסון ﬠל איכות הפרי ביום הוצאתו.

פרטי דוח המחקר:

לשליחת הודעה פרטית לחוקר/ת, לחצו על השם למטה, ותשלחו ל "טופס יצירת קשר" בעמוד האישי שלו/ה:

שמות החוקרים:

פירות הוצאו מהשימור במוﬠדים שונים והיקף הנזק לפרי נקבﬠ. התוצאות מוצגות באיורים 1 ו-2, יש לזכור שבכל מוﬠד הוצאה מהפריזר, פרי מראשית הגדיד שהה באחסוו כ- 6 שבוﬠות יותר מפרי מסוף הגדיד.
בכל איור מוצגת גם לחות הפרי בﬠת הכניסה לתהליך השימור. בזק מוגדר כאחוז משטח פני הפרי המכוסה בצברי גבישים ושילפּוח.

לדוח המלא הקישו כאן —>  קרא דו"ח מלא

Facebook
Twitter